Michiel

Bedenker / Oprichter AJO

Ik ben Michiel, begin de dertig, gehuwd en vader van een zoontje van twee. Ik ben een introvert en punctueel persoon, en bovenal een gevoelsmens.

Ik ben werkzaam als administratief medewerker en heb naast mijn gezin en familie twee grote interessegebieden: persoonlijke groei en verbinding enerzijds, creatieve expressie anderzijds. In deze dingen probeer ik mijzelf dan ook verder te ontwikkelen.

Over Michiel van Ajo

In mijn schooltijd heb ik een moeilijkere periode doorgemaakt. Als je een eerder gevoelig en verlegen kind bent, komen bepaalde gebeurtenissen namelijk net iets harder binnen.

Hierdoor ben je sneller geneigd strategieën te gaan ontwikkelen om met toekomstige moeilijke situaties om te kunnen gaan.  Ik denk bijvoorbeeld aan er niet bij horen op school, waarbij je als strategie nóg beter je best gaat doen of je jezelf aanpast aan de wensen van de ander. Met de onbewuste intentie om mezelf te beschermen hebben deze strategieën er toe geleid dat ik mezelf onderweg ben kwijt geraakt. Ik geloofde niet meer in mezelf en mijn kunnen, was enorm perfectionistisch en had soms amper energie.

Het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling

Na vele gesprekken, het volgen van diverse workshops, loopbaanbegeleiding, het lezen van interessante boeken en vooral hard aan mezelf te werken, mag ik zeggen dat ik mezelf na een hele tijd weer heb teruggevonden en dat ik, ook op dagen dat het wat minder gaat, mag en kan vertrouwen op mijn eigen authentieke kracht.

Evenementen en Workshops: Samen sterk(er)

Waar bij de evenementen die ik organiseer de nadruk ligt op de activiteiten zelf en het samenzijn als groep, geef ik tijdens de workshops voornamelijk de inzichten en technieken door die ik gaandeweg heb geleerd en die mij sterker hebben gemaakt als persoon, aangevuld met enkele verbindende groepsspelletjes.

0

Winkelwagen

The Cart is Empty
No Product in the Cart!